Ik zoek hulp

Gratis en betrouwbare hulp bij geldzorgen en schulden in Moerdijk

Maak je je zorgen of je nog uitkomt met je geld? Heb je vragen over het aanvragen van toeslagen of het invullen van formulieren rondom geldzaken? Heb je minder te besteden doordat je persoonlijke situatie (bijvoorbeeld door een scheiding of werkloosheid) is veranderd? Heb je schulden, achterstallige betalingen of dreig je in de schulden te komen? Je bent niet de enige en je staat er ook niet alleen voor. Wij willen je helpen. Gratis!

Je bent niet alleen! Onze Maatjes staan voor je klaar.
In Moerdijk staan 20 gekwalificeerde Maatjes voor jou klaar als je vragen of zorgen hebt rondom je geldzaken. Inmiddels hebben al 75 inwoners van Moerdijk de weg naar SchuldHulpMaatje Moerdijk gevonden. Je bent dus niet de enige! We bezoeken jou graag bij je thuis waar je alle spullen bij de hand hebt en waar je je veilig voelt. Als je dat liever niet wil of als dat niet kan, kunnen we ook afspreken in een kamer op het gemeentehuis. SchuldHulpMaatje staat geheel los van de gemeente.

Hoe dat in zijn werk gaat?

1. Kom in actie en neem contact op!

De eerste stap moet je zelf zetten. Dus heb jij geldvragen, geldzorgen of problemen met schulden? Vul het aanmeldformulier in en leg je situatie uit. Jouw situatie mag je natuurlijk ook persoonlijk toelichten.

2. Een coördinator neemt contact met jou op.

Jullie maken kennis en bespreken de situatie. Zo kan de coördinator ervoor zorgen dat jij de begeleiding of schuldhulp krijgt die jij verdient.

3. Je krijgt het SchuldHulpMaatje dat écht bij jou past.

Na het gesprek met de coördinator krijg jij een Maatje toegewezen die passend is voor jou en je helpt met jouw situatie. Jullie maken samen een afspraak om elkaar te ontmoeten. Samen lukt 't!

4. Samen aan de slag. Samen lukt 't!

Met je SchuldHulpMaatje ga je samen aan de slag. Jullie maken een geldplan op maat waarbij jij zelf de eigen beslissingen blijft nemen. Zo kun jij aan je schulden of geldvragen werken samen met een getraind Maatje.

Wie gaan mij helpen?

Op de foto zie je de haven van Zevenbergen. Net zoals op deze foto achter de wolken de zon schijnt, kun jij soms ook in zwaar weer zitten. Onze Maatjes van SchuldHulpMaatje Moerdijk zetten zich graag samen met jou in om ook voor jou de zon weer te zien schijnen. SchuldHulpMaatje Moerdijk is onafhankelijk en staat los van de gemeente en heeft een geheimhoudingsplicht.

Wil jij dat ook? Vul het formulier hieronder in en één van onze coördinatoren, Ine Mastenbroek, Jan de Jager of Geert Knook, neemt binnen een paar dagen contact met jou op. Zij horen graag wat jouw vragen zijn en bekijken welk Maatje bij jou past.

Gratis hulp vragen

Naam(Vereist)
Geslacht(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Het is belangrijk dat je een korte uitleg geeft van je situatie. En of er sprake is van een crisis. Bijvoorbeeld: een dreigende woning ontruiming, aankondiging afsluiting van gas, water en/of elektra, beslag op inboedel, of gedwongen verkoop van je woning.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram